Varmaa palkanlaskentaa Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Atk-Kirjanpidon asiantuntijat hoitavat vuosittain lukuisten yritysten palkanlaskennan. Palvelemme asiakkaita Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ulkoistamalla omankin yrityksesi palkanlaskennan meille, voit luottaa kaiken sujuvan varmasti ja voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti. Esimerkiksi tietosuoja-asiat ovat kanssamme asianmukaisessa kunnossa.

Varmuutta ja ajan säästöä

Palkanlaskentaan vaikuttaa moni asia. Huomioon on otettava esimerkiksi yrityksen henkilöstön työmuodot, työskentely ulkomailla, matkakulut ja arkistointi. Palkanlaskennassa on noudatettava tietenkin myös voimassaolevaa lainsäädäntöä.

 

Yrittäjänä sinun on usein helpompi jättää palkanlaskenta kokeneen tilitoimiston asiantuntijoille, jolloin voit itse keskittyä muiden yritysasioiden hoitamiseen. Näin myös varmistat, että palkka-asiat tulevat suoritetuiksi tarkasti, oikeaoppisesti ja sujuvasti. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! 

Helppoa yhteistyötä

Voi ilmoittaa työntekijöiden tunnit paperilla, tai voimme ottaa ne esimerkiksi suoraan yrityksesi käyttämästä työajanseurantajärjestelmästä. Laskemme palkat ja lähetämme palkkalaskelmat hyväksyttäväksi ja maksettavaksi sinulle.

 

Teemme puolestasi myös kaikki tarvittavat ilmoitukset, kuten tulorekisteri-ilmoitukset ja ilmoitukset verottajalle. Lähetämme palkansaajille heille kuuluvat laskelmat verkkopalkkana suoraan verkkopankkiin.

 

Työnantajalla on kirjanpitovelvollisuus työntekijöille suoritetuista korvauksista ja työaikatunneista. Palkkalaskelmat tulee säilyttää 10 vuoden ajan tilikauden päättymisestä, ja ne on toimitettava työntekijälle pyydettäessä. Me hoidamme myös tämän puolestasi: säilytämme kaikki palkanlaskentaan liittyvät asiakirjat ja kuitit tarvittavan ajan.

Pyydä lisätietoja

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Haluatko jättää myös kirjanpidon, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja kaikki viranomaisilmoitukset ammattilaisten käsiin? Ota yhteyttä – tarjoamme kattavaa palvelua yritysten tueksi. Autamme sinua mielellään kaikissa yritystoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen liittyvissä talousasioissa. Katso kaikki yhteystietomme tästä.