Asiantuntevat kirjanpidon palvelut Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Atk-Kirjanpito tarjoaa asiantuntevat kirjanpidon palvelut pienille ja suurille yrityksille Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla. Neuvomme yritystäsi jokaisessa vaiheessa aina perustamisesta sukupolvenvaihdokseen ja toiminnan lopettamiseen saakka. Hallitsemme useita eri yhtiömuotoja ja pidämme asiantuntemuksemme ajan tasalla. 

Apua liiketoimintasi edistämiseen

Atk-Kirjanpidossa sinua palvelevat taloushallinnon koulutetut ja kokeneet ammattilaiset. Tiedostamme, että kirjanpidossa on kyse ennen kaikkea yrityksesi liiketoiminnan tukemisesta. Ajantasainen kirjanpito on keskeisessä asemassa yrityksen toiminnan seurannassa ja suunnittelussa. 

 

Kun käytät kirjanpitopalvelujamme, huolehdimme siitä, että kaikki byrokratia tulee hoidetuksi ajallaan ja asianmukaisesti. Kirjanpitopalvelumme kattaa kaiken tarvitsemasi.

Kirjanpito koostuu:

  • yrityksen tuotoista ja kuluista

  • yrityksen omaisuudesta

  • yrityksen veloista

  • omista varoistasi

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!

Joustavaa palvelua

Palvelumme mukautuu aina tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi toimittaa kuitit, laskut ja tiliotteet meille paperisina tai sähköisinä. Tarvittaessa autamme sinua siirtymään sähköiseen kirjanpitoon.

 

Teemme kirjanpidon sovitulta ajalta, joka voi olla kuukausi, neljännesvuosi tai vuosi. Laskemme maksettavan tai palautettavan arvonlisäveron määrän ja lähetämme arvonlisäveron kausiveroilmoituksen verottajalle suoraan järjestelmästämme. Saat meiltä säännöllisesti tuloslaskelman ja taseen, joiden avulla voit seurata yritystoimintasi kehitystä. Saat meiltä halutessasi myös palkanlaskennan ja tilinpäätökset.

 

Olemme tavoitettavissa sopimuksen mukaan. Voit ottaa yhteyttä silloin, kun sinulle sopii. Voit valita yhteydenpitotavaksi sähköpostin, puhelut tai esimerkiksi tekstiviestit.

Apua kaikkiin yritystoiminnan vaiheisiin

Palvelemme sinua ammattitaidolla kaikissa yritystoiminnan vaiheissa, esimerkiksi yritystoiminnan aloittamiseen ja yritysmuodon muutoksiin liittyvissä kysymyksissä. Autamme uusia yrittäjiä toiminimen luomisessa tai osakeyhtiön perustamisessa. Neuvomme myös silloin, kun haluat muuttaa toiminimen osakeyhtiöksi tai siirtyä jostakin toisesta yritysmuodosta osakeyhtiöön.

Asiantunteva kumppani kirjanpidon hoitoon

Kirjanpito tarjoaa tietoa, jota tarvitset yrityksesi johtamiseen. Onkin tärkeää, että otat kirjanpitäjän kumppaniksesi heti yrityksesi alkutaipaleella. Me palvelemme sinua kokemuksella ja alan viimeisimmän lainsäädännön tuntevalla ajantasaisella asiantuntemuksella.

Kysy lisää